KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7806 **Undtagen helligdage
SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*
CEWE FOTOBOG > Video i CEWE FOTOBOG

Indsæt videoklip i CEWE FOTOBOG

Dine videoer i CEWE FOTOBOG

Få dine videoklip i en CEWE FOTOBOG

Særlige øjeblikke må ikke gå i glemmebogen: Stadig flere benytter deres smartphone eller kamera til at optage små videoklip. De kan nu blive en del af din CEWE FOTOBOG: I en håndevending sætter du dine videoer ind på det ønskede sted. Når du senere tager din CEWE FOTOBOG frem, kan du til hver en tid scanne QR-koden og afspille videoen med en smartphone eller tablet.

Scan QR kodeScan QR kode

Scan QR kode

Prøv det:

Scan QR-koden med kameraet på din smartphone eller tablet ved hjælp af en QR-kode scanner app, og du kan straks se videoen.

Sådan gør du:


  1. Klik på den ønskede video og tilføj den som et billede til din CEWE FOTOBOG.
  2. Der er to muligheder for at vise en video i CEWE FOTOBOG: Enten kan du vælge et enkelt titelbillede, eller du kan vælge en filmstribe med op til seks billeder.
  3. Vi udarbejder parallelt en personlig QR-kode til at afspille dine videoer. Denne kode kan ligesom videoen placeres frit i CEWE FOTOBOGEN.
  4. Scan nu QR-koden med kameraet på din smartphone eller tablet. Videoen starter med det samme, så du straks kan se den på din mobile enhed. Den eneste forudsætning er, at du benytter en scanner til QR-koder. Den kan du hente gratis i App Store eller Google Play Store.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at opdage verdenen af levende billeder i din CEWE FOTOBOG.


Fås til:
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.