KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Søndag: 9:00 - 22:00**
** Lukket på helligdage
Tlf.: 7879 7806
SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*
Fotogaver
Fotogaver til enhver lejlighed

Se vores mange fotogaver

Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

Tekstiler

TEKSTILER

Topkvalitet og superflot tryk!

Med vores professionelle designeditor kan du designe din fotogave helt personligt efter dine egne ønsker og kombinere med designskabeloner. Der er ingen grænser!

fra 60,00 kr*
Krus

KRUS

En flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden:

Du kan udsmykke krus, flasker, drikkedunke o.lign. med dit favoritbillede i flot design - også ekstra stort i panoramaformat.

fra 79,00 kr*
Snekugle og snekugle med hjerter

DEKORATION

Dekorative gaver med stemningsfulde effekter. Disse personlige fotogaver giver rummets indretning det sidste touch.

fra 65,00 kr*
Spil og tøjdyr

SPIL OG TØJDYR

Den perfekte gave - ikke blot til børnene!

Brug dine flotteste billeder til at skabe spil eller legetøj af helt særlig art. Oplev dine billeder stykke for stykke som puslespil eller kortspil, og forær krammelbløde stofdyr som gave.

fra 59,00 kr*
Skriveartikler

SKRIVEARTIKLER

Vær kreativ med vores skriveartikler!

Design nemt og hurtigt personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat. Tilføj ganske enkelt dine skønneste billeder. Præsenter dig selv professionelt med visitkort, du selv har designet.

fra 67,95 kr*
Art prints

Art prints

Fra foto strimmel til trendy retro-look. Dine yndlingsbilleder som små kunstværker

Madkasse og Penalhus

SKOLE

Så er det sjovt at gå i skole!

Pausesnak fra madkassen med smilefaktor eller penalhus med hjælp til at holde orden. Fotogaver, der vækker begejstring.

fra 30,00 kr*
Kontor

KONTOR

Fotogaver, der skaber god stemning i kontoret. Også meget velegnet til at forsøde arbejdsdagen for din partner!

fra 75,00 kr*

 Bestil 2
fotogaver -
få 10% rabat

Brug værdikoden:

2GAVE10

Bestil 3
fotogaver -
få 15% rabat

Brug værdikoden:

3GAVE15

Bestil 4
fotogaver -
få 20% rabat

Brug værdikoden:

4GAVE20

Bredt udvalg af fotogaver

Find en helt unik og personlig gave til alle anledninger hos Click Fotoservice. Vi har et bredt udvalg af fotogaver, hvor du kan bruge dine egne billeder. Skal du finde en gave til fars dag, mormors fødselsdag eller en indflyttergave til din bedste veninde, kan du altid finde en fotogave, der passer til lejligheden hos os.

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af fotogaver i kategorierne smartphone og tablet, kontor, skriveartikler, dekoration, skole, tekstiler, spil og tøjdyr og fotokrus.  Under hver kategori gemmer sig et væld af praktiske, sjove og lækre fotoprodukter. Alle produkter kan du nemt sætte dine egne billeder på, så de bliver til helt unikke og personlige gaver.

Vores ideer til personlige gaver

Hos os finder du adskillige ideer til fotogaver til familie, venner og kollegaer i alle aldersgrupper.

Mangler du f.eks. en julegave, fødselsdagsgave eller andet til bedsteforældrene, kan du f.eks. lave et sjovt fotokrus med et billede af børnebørnene. De vil nyde morgenkaffen og den helt personlige gave samtidig. En sjov køleskabsmagnet med et billede af børnene, eller et praktisk kokkeforklæde med et billede af farfar er ligeledes fotogaver, der bringer smilet frem hos modtageren. Et billede af familien på et glasfoto er en smuk og personlig gave at give. Farverne og dybden i billedet bliver helt unik i det tykke glas. Vælg mellem 2 størrelser glasfoto.

Når børnene starter i børnehave, kan det være svært for dem at huske det hele. Lav en madkasse med barnets foto på, så er det meget nemmere for barnet at finde sin frokost blandt alle de andre madkasser. Måske er det også trygt at have sin bamse med i starten. Lav en lækker og blød bamse med et billede på maven - dermed kan dit barn have en personlig og blød ven med i børnehaven. Du kan også lave en drikkedunk, et penalhus eller en kollegieblok med billede på. Sæt eventuelt et fotoklistermærke på alle de ting, dit barn skal huske. Det er praktisk, sjovt og helt personligt.

Også til de store børn, har vi et udvalg af fotogaver, f.eks. vores smarte studiekalender med plads til hele 28 billeder, en flot notesbog til studienoterne i A4 eller A5 format med hardcover indbinding eller en sjov og personlig musemåtte med dit eget foto. Musemåtterne findes i flere størrelser og typer.

Mangler du en idé til hyggestunderne med familien, kan du lave et sjovt og personligt vendespil med billeder fra familiens seneste ferie eller måske et kortspil med billede af familiens kæledyr. Vælg også et af vores puslespil med foto. Vælg mellem puslespil i flere forskellige størrelser; 112 brikker, 266 brikker, 551 brikker eller vores luksuspuslespil med 500 eller 1000 brikker. Mens I hygger jer, kan I nyde jeres the, kaffe eller varme kakao af et sjovt og personligt fotokrus. Vi har hele 9 forskellige: Café latte krus, almindelige krus, stort café latte krus, krus med panoramafoto, tryllekrus, fotokrus med indvendig farve, ølkrus, Tryllekrus med panoramabillede, ølkrus med panoramafoto. Morgenkaffen bliver hyggeligere med et sjovt fotokrus et med billede af dine børn.

En personlig fotogave til en af dine venner der er flyttet, er vores flotte dørskilt med foto og tekst. Sæt et billede af familien på skiltet og skriv deres navne nedenunder. Det er både personligt og praktisk. En sjov housewarming gave kan også være de flotte dækkeservietter og ølbrikker. Find et smukt foto og de vil pynte enhver borddækning.

Er du i det romantiske hjørne og mangler du en sød personlig gave til din kæreste, har vi et sødt udvalg af romantiske fotogaver. En hjertepude med et billede af jer begge, et eksklusivt fotohjerte i krystal, en sjov snekugle med hjerter eller måske et glasfoto af dig selv.

Du kan altid finde en personlig gave, der giver glæde, og der passer til lige præcis din lejlighed hos Click Fotoservice.

Det er nemt at bestille fotogaver

1. Gå ind på foto.click.dk.
2. Vælg fanebladet Fotogaver.
3. Du finder nu 8 forskellige kategorier: smartphone og tablet, kontor, skriveartikler, dekoration, skole, tekstiler, spil og tøjdyr samt krus.
4. Find det fotoprodukt, du ønsker at lave.
5. Klik på Tilføj billede og find det billede, du vil have på din fotogave og træk det over på produktet.
6. Du kan vælge mellem en masse forskellige designskabeloner og farver. Find din yndlingsfarve og skabelon.
7. Gå til varekurven og godkend dit design.
8. Du skal nu logge ind med dit kunde-login. Er du ny kunde, skal du oprette dig selv som kunde.
9. Bestil herefter din fotogave.
10. Når du har bestilt, vil du efter få dage modtage en mail om, at din ordre er produceret og kan afhentes i din lokale Click butik. Du kan også vælge at få din ordre sendt hjem med posten.

Har du spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.